Stralend door gezond voedsel

Home / Nieuws / Stralend door gezond voedsel

Wie kent het niet, dat futloze gevoel of energieloos. Voor een groot gedeelte is dat te wijten aan het voedingspatroon. Kant-en-klaar-maaltijden, suikers, verkeerde vetten. Met als gevolg dat er een grote kans is op diabetes, overgewicht en zelfs auto-immuunziektes.

Om dit te lijf te gaan zijn er producten die wel goed en gezond zijn. Producten waar je geen waslijst aan ingrediënten op hebt staan. Denk dan aan groenten, fruit, volkorenproducten, noten, vis en olijfolie.

Veel kwaaltjes zijn te wijten aan fabrieksvoedsel. Veel mensen zijn moe, slapen slecht, voelen zich zwak, kinderen lijden aan concentratiestoornissen en overgewicht.

Echt eten is niet light of vetarm, maar juist voedzaam en verzadigd. De meeste producten vind je gewoon in de supermarkt, groenteboer of op de markt.
Het minderen van kant-en-klaar-maaltijden, blikjes frisdrank, potjes en poedertjes kan al veel betekenen.

Als je eenmaal je voedingspatroon hebt omgegooid, en je zit weer goed in je vel, kun je je permitteren om af en toe los te gaan. Dat is goed voor je ziel. Iedereen heeft zo zijn zwakheden, maar zorg dat je basis goed en sterk blijft!

Bron: AD